Propaganda crnogorskih medija

Svi se danas na neki način borimo za hidzab, samo mi u Crnoj Gori malo drugačije od vas u Bosni.

Stalno upiru prstom u nas, šapuću nam iza ledja, postavljaju nam nogu, izmišljaju laži podstičući mržnju prema nama. Ko? Pa najviše mediji.

U svijetu u kojem živimo danas ne vrijedimo onoliko koliko znamo već koliko smo informisani. Informacije nas vrebaju na svakom ćošku. Sapliću nas. Proganjaju nas. Traju neko vrijeme, a onda druge zauzimaju njihovo mjesto. I tako u krug.

Većini medija se danas ne može vjerovati. Pa je tako i u našoj maloj Crnoj Gori. Zlonamjerni novinari, lovci na skandale, svojim nesavjesnim pisanjem pothranjuju mržnju u sebi (i drugima). Naročito mržnju prema religiji (u većini slučajeva-prema Islamu).

Nedavno, ljubazna novinarka iz poznatog crnogorskog portala CDM (Caffe del Montenegro) mi se javila iz želje da odradimo intervju na temu “Pokrivena muslimanka u Crnoj Gori”. Prihvatila sam, zadovoljna što ću na neki način moći bolje upoznati ljude sa hidzabom, a možda i podstaći neki medjuvjerski dijalog. Medjutim, ni nakon više od mjesec dana intervju nije objavljen.

Dok… Večeras nailazim na odvratan post tog portala pod naslovom “Muslimanka porno glumica sa hidzabom”!! Užasnuta sam buljila u post i ružne komentare još ružnijih ljudskih duša!

Pomislih, da sam kakva skandalozna ličnost, ili da sam bilo šta (za njih) “primamljivo” rekla u tom intervjuu, možda bi moj intervju bio objavljen…

Jadno!

I opet, nažalost, shvatim da sam se uzalud radovala da će i u našoj državi progrijati sunce.

Ne, dok se god u našim kućama gledaju Pink-ovi programi i dok novinari i portali ganjaju publicitet prodajući jeftine, lažne, nemoralne priče pod još gorim i lažnijim naslovima, privlačeći oko sebe samo muve. A muve samo smradu hrle.

Jadno!

Sestro muslimanko, dok ti sjediš u kući i ćutiš neko drugi u tvoje ime (laže) i priča o Islamu.

 

Stanimo na put nesavjesnim novinarima i jeftinim (režimskim) portalima koji udaraju na naš moral, vjeru i ličnost! Bojkotujmo takve portale ne čitajući ih i borimo se protiv njih, pa makar riječju!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *